Welkom voor de herfst Navaratri 2023

Sadashiva Dham nodigt je uit voor de Ashwin (Herfst) Navaratri in Loenen van 15 tot 23 oktober.
Aangezien in het algemeen de onrust in het leven toeneemt en als gevolg ook de reiskosten toenemen, is het niet zo gemakkelijk om naar India te reizen om een volledige Navaratri te vieren.
Het is niets nieuws voor Sadashiva Dham om een mooi Navaratri programma aan te bieden. Deze keer willen we echter een volledig programma met ook een middag programma aanbieden om deze viering van de Goddelijke Moeder te verdiepen, waardoor het ook een spirituele detox wordt.

Er zal een volledig Navaratri programma zijn met Paduka Puja, Chandan,, Aarti, Devi puja, Saptasati, Havan, Bandara, in de middag Satsang, en ’s avonds Aarti en kirtan. In de Satsang wordt uitgelegd hoe verschillende vormen van de Goddelijke Moeder ons helpen om bewust te worden en controle te krijgen over woede, angst, hebzucht, jaloezie, trots enz. Deze negatieve neigingen staan een open Goddelijke ervaring van het leven zelf in de weg. Het is nodig om het dierlijke bewustzijn af te breken en zo, in harmonie met de evolutie van bewustzijn, een echt mens te worden. De satsang zal door Maarten Baba, Pujari en Raghuvir begeleid worden. Ook wordt uitleg gegeven al onze gebruiken en dagelijkse gewoontes bij de ceremonies, van de klok luiden tot het aankleden van de murti’s. Het waarom, wat en hoe van Sadhana, heilige geschriften, en de belangrijkste goden, in Sanatan Dharma komen allemaal aan bod.

We willen je graag inspireren om in deze dagen een volledig 9-daags programma te volgen om het volledige voordeel van dit spirituele zuiveringsprogramma te ervaren. Reserveer van te voren zodat we het beter voor je kunnen regelen. Voor meer informatie: info@babaji.nl en voor reserveringen: festival@babaji.nl.

Havan tijdens het Navaratri festival