Tuinweekend, 16-17 september 2023

Met enthousiasme nodigen wij, Celine & Corelia, jullie uit samen met ons in verbinding te gaan met Moeder Aarde, de natuur kan onze grootste leermeester zijn. Wij willen onze ervaring en kennis over de samenhang van ecologisch maar ook antropologische tuinieren met jullie delen. Bij de Vedische rituelen in de ashram past ook de oeroude Hügel- en perma cultuur die we als basis hanteren in onze moestuin.

Wij nemen je tijdens de workshop mee naar de moestuin van Sada Shiva Dham, die in de afgelopen jaren een prachtige metamorfose heeft ondergaan onder de deskundige Tempeltuin architect Seth. Nu is het aan ons, devoties van Babaji en belangstellenden om in samenwerking met Moeder Aarde, de natuurwezens, bijen, kikkers, slakken, salamanders, egels, vogels enz. kinderen en volwassenen in contact te gaan met de essentie van groeien en openbloeien……in harmonie met de natuurlijke omgeving van Sada Shiva Dham.

Ook vertellen we over de bijen die dit jaar hun thuis vonden in de tuin en hoe we ervoor kunnen zorgen dat er het hele jaar rond genoeg nectar voor ze is. Bij mooi weer kunnen we een kijkje nemen in de korf en zien hoe alle bijen samen werken.

Corelia den Brok, (Warmonderhof biologisch-dynamische tuinieren, Wageningen)
Céline Devi (Natural Beekeeping & Natural Farming).

U bent welkom te overnachten, al vanaf vrijdag, en deel te nemen aan de maaltijden. Als kostendekkende donatie vragen wij de normale ashram bijdrage van 30 euro per dag/nacht inclusief maaltijden.
Meldt u zich aub aan via sadashivadham@gmail.com (zie ook Contact).