Menslievendheid

babaji with stars‘De boodschap aan jullie allen is dat de belangrijkste taak in deze wereld menslievendheid  of humaniteit is. Hiervoor zouden we al ons eigen gemak moeten opofferen. Denk niet aan jezelf of je comfort, maar den aan anderen. Dit is het grote menslievende beginsel. In iedere stad is er een centraal plein. Alle wegen in de stad of  van buiten de stad leiden naar dat centrale plein. Op dezelfde manier leiden alle religies naar één punt, en dat is God Zelf; daarom voert elke religie je uiteindelijk naar God.
In het verleden waren de mensheid en menslievendheid altijd in moeilijkheden. Nu is die zelfde situatie ontstaan. Daarom is God Zelf gekomen om je deze boodschap van medemenselijkheid mee te geven en je door een mantra te beschermen, de universele mantra: OM Namah Shivay, die nu over de hele wereld is verspreid.
Zoals je weet zijn er over de wereld fabrieken waar wapens worden gemaakt en opgeslagen om de mensheid te vernietigen, of schade te berokkenen. Op dezelfde wijze is Bhagwan’s Haidakhan Vishwa Mahadham een grote fabriek die slechts één ding heeft voortgebracht, namelijk OM Namah Shivay De energie van OM Namah Shivay zal alle energie van waterstof- en atoombommen vernietigen en je beschermen.
Er zijn in de geschriften bewijzen dat de grote Rishi Gautama de atoomenergie schiep en hij heeft duidelijk gezegd dat het enige dat atoomenergie kan overwinnen de mantra OM Namah Shivay is.’

Leringen van Babaji, 24 december 1981