Verenig U

bm091Vanuit Sada Shiva Dham wensen een ieder het beste voor het komende jaar 2017: gezondheid, voorspoed en geluk. Moge het ook een jaar van vrede worden, een jaar waarin eventuele negativiteit ten goede gekeerd wordt. Hieronder een deel van Babaji’s toespraak op 1 januari 1984. Zijn oproep aan mensen om zich te verenigen is in ook in de huidige tijd nog van het hoogste belang.

“Vandaag, aan het begin van het jaar 1984, verheug Ik Mij jullie allen te feliciteren en het beste te wensen. Laat dit jaar blij, vrolijk en gelukzalig voor jullie zijn. Mogen jullie allen bevrijd worden! Moge succes jullie deel zijn!
Ik heb al eerder gezegd dat moeilijke tijden heel nabij zijn. Wordt wakker! Sta op! Ga naar de wijzen en leer van hen. Jullie moeten jullie allen verenigen en deze komende rampen onder ogen zien. Jai Mahamaya ki jai!

JAI VISHWA!!! Er is een Indiase kreet “Jai Hind!” Het betekent “Lang Leve India!”. Maar ik wil het welzijn van het hele heelal dus ik begin een nieuwe kreet: “JAI VISHWA!”.