Verblijf

Voor verblijf en deelname aan het programma kunt zich aanmelden via  het contact formulier, via email, of telefonisch (zie onder Contact).

Goed om te weten:

 • Bij deelname aan het ashram programma geldt een bijdrage van 25 euro*) per dag inclusief overnachting en vegetarische maaltijden. Voor kinderen, die met hun ouders meekomen, of studenten of anderen met een minimum inkomen, is reductie mogelijk.
  Opgelet(!): Voor gastgroepen met een eigen retraite programma gelden andere tarieven. Ook bij bijzondere evenementen kan een ander tarief van toepassing zijn.
 • Voor overnachting zijn 2-persoons en  meerpersoons kamers en slaapzolders aanwezig**].  U kunt een lakenset huren (7,00 euro* per set), of zelf lakens of een slaapzak meebrengen. Dekens zijn aanwezig. Voor dames en voor heren zijn  aparte doucheruimtes.
 • Naast kamers en slaapzolders beschikken we ook over een klein meditatiechalet met een eigen douche en toilet, voor een of twee personen. Soms is dit  beschikbaar voor overnachting. Hiervoor geldt een andere verblijfsbijdrage.
 • Bij vertrek zorgt men ervoor dat de kamer schoon wordt achtergelaten.
 • Voor in de tempel en bij de vuurceremonie gelieve passende kleding mee te brengen. Voor dames is dit een lange rok, punjabi,  of eventueel sari. Voor heren is dit een lungi (wikkeldoek). Een lungi kan ook door dames gedragen worden. Er is een beperkt aantal leen-lungi’s beschikbaar.

  Resultaat van Karma Yoga

  Resultaat van Karma Yoga

 • Ook voor de karma yoga werkzaamheden is het goed geschikte gemakkelijke kleding  en eventueel passend schoeisel mee te brengen. Bij karma yoga denken we aan eenvoudige werkzaamheden, zoals tuinwerk, ramen wassen, het gebouw schoonhouden, gras maaien, hout verzamelen en klein maken, etc.
 • Na gebruik van gereedschap wordt het op de daarvoor bestemde plaats terug geplaats.

Verder:

Voor dames is het van belang dat zij tijdens de eerste 4 dagen van hun maandelijkse periode meer rust kunnen nemen.  Er vindt een bijzonder reinigingsproces plaats dat een eigen aandacht behoeft. Zij nemen niet deel aan tempel-activiteiten en vuurceremonies, en zijn vrij van werkzaamheden in de keuken. Wel kunnen zij deelnemen aan andere karma yoga activiteiten.

* ] Prijswijzigingen voorbehouden
**] Enkel bij uitzondering kan met overnachten in een 1-persoonskamer. Soms zijn er voldoende kamers vrij zodat een 2-persoonskamer door 1 persoon benut kan worden.