Kirtan Bhakti Festival 2018

Kirtan 2015

Kirtan 2015

Na het meer dan succesvolle Kirtan Festival in Mei 2015, organiseert Sada Shiva Dham in Augustus 2018 opnieuw een Kirtan Bhakti Festival met veel (samen) zang, muziek en inspiratie. Data: donderdag 16 Augustus tot en met zondag 19 Augustus. Tevens plannen we Satsang [“Het samenzijn in waarheid”], dat wil zeggen: in de geest van Waarheid delen van ervaringen en inzichten. Wellicht kunt u ook deelnemen aan een yoga workshop.

Een donatie actie voor een goed doel is ook een onderdeel van dit Kirtan Bhakti festival. De vorige keer was dit voor Babaji’s Oogkliniek in India. In 2018 hebben we een doel dicht bij huis gekozen: voor de ontwikkeling van duurzame energie op de ashram, waarbij we denken aan zonnepanelen en collectoren.

In November 2017 is een groepje gestart met de voorbereiding. Langzamerhand zal dit festival meer en meer vorm gegeven worden. De huidige webpagina zal van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Er komt ook een aparte website, gewijd aan dit festival. Bovendien zijn de ontwikkelingen via facebook van SadaShivadham Loenen te volgen.

We hopen dat we gezamenlijk gestalte kunnen geven aan Babaji’s boodschap van Truth Simplicity and Love.

Bhole Baba ki jay!