Denk goed. Weest goed. Doe goed.

sepiaBaba-kl‘Jullie krijgen iedere dag lessen.

Op 25 januari zal er een Algemene Vergadering worden gehouden.  Steeds meer mensen moeten aan deze algemene vergaderingen deelnemen.

Iedereen die hier is, uit welk land ook, moet beloven de boodschap van Babaji te verspreiden. Help hen die misleid zijn en toon ze het pad van rechtvaardigheid. Samenlevingen zijn tegenwoordig grotendeels ontaard; je moet helpen ze te verheffen. Zeg ze dat werken het hoogste is.

Ga moedig en dapper verder. Ga door met werken om de mensheid te verbeteren en het pad van Waarheid te vestigen. Ik wil een schepping vol dappere en moedige mensen en zij moeten de volgende generatie ook dapper en moedig maken. Ik ben tegen die geweldloosheid die van de mens een lafaard maakt. Vecht voor waarheid! Om het leven onder ogen te zien moet je iedere dag heel moedig zijn. Heel vaak heb ik jullie gezegd dat Ik alleen door karma yoga bevrijding zal geven.
Er komt spoedig verandering in de wereld. Verandering is niets nieuws, het is een natuurwet. Het ritme is dat zij die worden geboren moeten sterven en zij die sterven moeten worden geboren. We moeten de komende vernietiging in de wereld moedig onder ogen zien. Ik wil dat je heel waakzaam en zorgvuldig bent. Weest er klaar voor de wereld tegemoet te treden.

Denk goed. Weest goed. Doe goed!’

Babaji Leringen, 16 januari 1983 –