De kostbare gift van het zien

priceless-gift-of-sightIn de omgeving van Chilianaula, India, lijden veel mensen onder de lokale bevolking aan oogproblemen, met name staar. Het Babaji Charitable Hospitaal in Chilianaula, naast de Babaji ashram Anand Puri, helpt deze mensen met gratis oogoperaties en geeft hen zo de kostbare gift van het gezichtsvermogen weer terug. Dit is belangrijk omdat mensen op deze manier weer onafhankelijk kunnen functioneren en weer een volwaardig lid kunnen zijn van hun familie.

Tijdens het kirtanfestival in 2015 hebben we op Sada Shiva Dham een succesvolle donatie-actie voor dit hospitaal gehouden en heeft het hospitaal enkele noodzakelijke machines voor oogoperaties kunnen aanschaffen.
Via dit bericht willen wij u ervan bewust maken dat u zich ook nu kunt blijven inzetten om mensen in de omgeving van Chilianaula de kostbare gift van het gezichtsvermogen terug te geven. Met een donatie van 50 euro is een persoon reeds geholpen. Alle informatie vindt u verder op http://www.babajihospital.com/.  Het zou een mooi en passend gebaar zijn om bij het komende feest van Diwali, het feest van voorspoed, dit Hospitaal te laten delen in uw voorspoed en een donatie te geven. Eventueel neemt u contact op met Sada Shiva Dham.